This discussion has been locked.
You can no longer post new replies to this discussion. If you have a question you can start a new discussion

Hungarian .lng file

Hello, i would like to get a hungarian .lng file for my Vivomove Style, but it is easier to contact the aliens from another galaxy like garmin in france or wherever, i guess... So, please, can anybody help me how can i get it?

 • Thank you very much.

 • All links have been deleted,
  Can you upload again or email [email protected]
  I very very thank you, 

 • Hello, i would like to get a hungarian .lng file for my Vivomove Style So, please, can anybody help me how can i get it?

   

  Can you upload  or email ripacs@gmail.com

  I very very thank you,

  I'd be very grateful!

 • Szisztok! 
  törölve lett a lang file! Valaki megosztaná velem? Nagyon megköszönném! Jöhet privát mailben is. Megoldódott egyébként a feltöltés és beállítás lehetősége? Új tulaj vagyok. Feltölteni hogyan töltöm fel az órára/telefon appra a nyelvi fájlt? A főképernyőn szeretnék még nagyobb számjegyekkel digitális órát, a Vivomove Style-hoz nem találtam szerkesztőt :( szíves válaszaitokat köszönöm!

  Szabolcs, Szekszárd

 • Szia!

  Küldj email címet. Köszönöm

  Viktor - viktor.brain@ dzsiméjl

 • Sziasztok! 
  A nyelvi fájl felülírása után (HUNGARIA.LNG => FRENCH.LNG) ha írásvédetté teszed a file-t, akkor a következő szinkron után visszaáll angolra, DE a francia nyelvi file marad a magyar. Így, elég az órán visszarakni a francia nyelvre, és újra magyar a rendszer. NEM kell mindig felülírni a file-t. Megpróbálom, ha a telefon appjában (Garmin Connect) direktre a francia nyelvet állítom be, akkor mi történik, de ez így már egy lépéssel előrébb van, nem kell új filemásolás számítógéppel az órára. Ha valakinek van keleteurópai verzió, elküldhetné az XML file-t, hátha utána maradnak a beállítások, a más nyelvterületeknél úgy olvastam, hogy azt is cserélik. 

  Köszi!