This discussion has been locked.
You can no longer post new replies to this discussion. If you have a question you can start a new discussion

Płacenie 22.22

Ja k u was z płaceniem zegarkiem? Dzisiaj w pracy z automatu nie mogłem nic kupić, włączyłem garmin pay wpisałem pin, wybrałem kartę i nic, czytnik nie widział zbliżenia, a wzięłam kartę kredytową i zaskoczyło od razu. Proszę sprawdzić jak u was działa, bo nie wiem czy u mnie coś jest nie tak. 

• restart your watch and try again, happened to me and reboot helped

• Unfortunately, turning off the watch and turning on nothing gave 

• Dzisiaj w pracy z automatu nie mogłem nic kupić

Czasami niektóre czytniki nie lubią zegarków, mimo że działają z kartami. Ja też znam jeden automat, w którym zegarek nie działa, ale zwykłą kartą zbliżeniową można zapłacić. A w innym miejscach nie mam problemów z płaceniem zegarkiem.

• Rozumiem, że w appce na telefonie uruchomiłeś funkcję płatności i autoryzowałeś płatności w appce banku? Tak przynajmniej ten proces wyglądał u mnie w mBanku: najpierw musiałem zatwierdzić warunki tej usługi w appce GC i przy okazji musiałem autoryzować w appce mBanku pierwszą płatność (0zł). Od tego momentu wszystko działa, jak należy, chociaż korzystam z tego może 1-2 razy na miesiąc, głównie w Żabkach.

• Nie no wcześniej wszystko działało, Santander i revolt.mozliwe ze faktycznie czytnik z automatu nie lubi zegarka, jak włączę nfc w tel i przyłożę do aktywnej płatności zegarka to jest wibracja sygnalizujaca połączenie zegarka