This discussion has been locked.
You can no longer post new replies to this discussion. If you have a question you can start a new discussion

Jak wyłączyć komunikat "oszczędzanie baterii" ? / How to turn off the "battery saver" message?

Jak wyłączyć komunikat "oszczędzanie baterii" ? To znaczy, codziennie przed spaniem, uruchamia mi się komunikat "oszczędzanie baterii", na wyświetlaczu jest odliczany czas 20 sekund i do tego, zegarek zaczyna jeszcze wibrować. Zaczyna mnie to irytować.

How to turn off the "battery saver" message? That is, every day before going to bed, the "battery saving" message appears, a 20-second countdown counts down on the display, and the watch also starts vibrating. This is starting to irritate me.

• System > Tryb snu > Oszczędzanie energii

System > Sleep Mode> Battery Saver

• Dziękuje za pomoc.

Mój problem polegał na tym, że wciskałem przypadkowo guzik w zegarku od aktywności fizycznych ( w Garminie ten po prawej od góry ), co powodowało, że miałem uruchomioną aktywność w zegarku w tle. Wtedy po pewnym czasie, zegarek chciał ją wyłączyć, bo wiedział, że np. nie biegam, nie ćwiczę, aby oszczędzić energie w baterii. Wyświetlanie tego komunikatu było informowaniem mnie, że zegarek chce te wszystkie aktywności wyłączyć.

Zorientowałem się wtedy, gdy zobaczyłem na swoim profilu w Garminie, że miałem zapisane jakieś aktywności sportowe, o których nie pamiętałem, abym je wykonywał.