Hi all,
can somebody please share with me czech.ln4 from file: \vívoactive 4\Primary\GARMIN\TEXT
veider @ seznam . cz
I bought wrong version and my language is missing.
Many thanks!!!
Hi all,
can somebody please share with me czech.ln4 from file: \vívoactive 4\Primary\GARMIN\TEXT
veider @ seznam . cz
I bought wrong version and my language is missing.
Many thanks!!!
Dobrý den pošle te mi prosim taky čestinu na ty 4s děkuji na [email protected] Děkuji
Pošlete mi prosim taky češtinu na ty 4s [email protected] Děkuji
prosim o cestinu na verzi vivoactive 4S [email protected] děkuji !
Dobrý deň. Tiež prosím slovenčinu / češtinu pre Vivoactive 4S. Ďakujem. Adresa: [email protected]
Zdravím mohu poprosit o češtinu pro Vivoactive 4S na [email protected], moc děkuji.
Našel by se ještě někdo s czech.ln4 pro vívoactive 4s, moc díky
Email: [email protected]
Vivoactive 4S Czech language file:
Both files are czech files, brazilia.ln4 is for direct copy and replacement of original Brazilian language (you need to replace existing language file, just adding czech.In4 won't work, if your Vivoactive is not supporting the language out of the box.
You need to select Brazilian language from watch system menu to get Czech then and make sure you don't connect watch to Garmin Express (it overrides the files), or if you do, then replace the file again.
Vivoactive 4S čeština:
Oba soubory jsou stejné, brazilia.ln4 lze použít na přímé přepsání původní brazilské portugalštiny (je třeba přepsat existující předinstalovaný jazykový soubor, pouze přidání czech.In4 nebude fungovat, pokud jej Vivoactive nepodporuje od zakoupení - např. z českého Decathlonu.
Pro aplikování češtiny pak stačí vybrat brazilskou portugalštinu ze systémového menu, po změně jazyka nepřipojujte hodinky ke Garmin Express (přepíše jazykový soubor zpět), pokud se tak stane, je třeba před každým odpojením hodinek jazykový soubor přepsat zpět. Stejně tak při aktualizaci software, který jazykové soubory také obnoví.
Též se k vám přídám taky potřebuji češtinu na vivoactive 4 kdyby někdo věděl kde to stáhnu nebo jestli jí někdo má a pošle mi jí na email [email protected] tak by to bylo super . Děkuji moc
Tak jsem další v pořadí na češtinu do vivoactive 4 na [email protected] děkuji