This discussion has been locked.
You can no longer post new replies to this discussion. If you have a question you can start a new discussion

Need to re-pair my Forerunner 265 every time I want to connect my Xiaomi phone after Hyper OS 2.0 update.

I have a Xiaomi 12 pro and a Forerunner 265 that have been working together with no issue for 6 months. A few days ago my phone got an update to Hyper OS 2.0. (Android 15).

Now I need to unpair and pair my watch every time I want to connect it to my phone. 

• I tried to download OTA ver. 2.0.3.0 from https://miuirom.org/phones/xiaomi-12#EEA but it doesn't allow me to install Disappointed

• Still waiting. Netherlands. There was allready couple of updates - even bluetooth - but didnt solve the problem. Locks like we all have to wait for system update

• Try changing the region.

I'm from Portugal and changed for Spain and the update have appeared 

• It seems to be great hint. I changed region to spain and now I installing OTA update 2.0.3.0. Thanks.

• I did the same. it finaly works!!! yippi ki yey! 

• Great hint, it works! Thank you. 

• Xiaomi 15 a Garmin Epix... téměř každý den se mi stane, že najednou přestanou na hodinky chodit notifikace. 

• Xiaomi 15 a Garmin Epix, mám nové hodinky s Hyper OS.... Dříve jsem měl Samsung. Hodinky se od telefonu po různých nastaveních neodpojují, ale stejně 1 za den nebo dva dny najednou notifikace na hodinkách nejsou vidět. Musím na hodinkách vypnout a zapnout Bluetooth a zase notifikace chodí. Mám vypnutou optimalizaci baterie, povoleno spouštení aplikace na pozadí a dokonce i tzv. zámek aplikace, aby stále byla v paměti. Už nevím co jiného mám dělat, aby se opakovaně nestávaly chyby s přenosem notifikací?

Xiaomi 15 a Garmin Epix, mám nové hodinky s Hyper OS .... Míval jsem Samsung. Hodinky se po různých nastaveních neodpojí od telefonu, ale přesto se na hodinkách nevidí upozornění 1 za den nebo dva dny. Musím vypnout a zapnout Bluetooth na hodinkách a opět přicházejí upozornění. Mám vypnutou optimalizaci baterie, zapnuté spouštění aplikací na pozadí a dokonce i tzv. zámek aplikace, abych to udržel v paměti. Nevím co jiného dělat, aby se chyby při přenosu notifikací neopakovaly?