This discussion has been locked.
You can no longer post new replies to this discussion. If you have a question you can start a new discussion

Prečo mi zariadenie ráta tak málo kalórií?

Prečo mi zariadenie ráta tak málo kalórií v priebehu celého dňa?

• Musíš nám vysvetliť bližšie, prečo si myslíš, že ráta málo, a ukázať dajaké screenshoty.

Obecne ráta málo, ak máš zle nastavené osobné parametre - vek, výška, a predovšetkým hmotnosť a kľudový pulz. Ak je kľudový pulz vysoký, budú velmi nízke aktívne Kalórie. S nízkou váhou budú nízke aj kľudové Kalórie.

Ďalším problémom môže byť, keď senzor pulzu nefunguje správne a ukazuje príliš nízky pulz.

• Pofotim pár dní , to ma nenapadlo . 

Myslím si to preto , lebo pri predošlých hodinkách mi to viac sedelo aj čo sa bazalneho metabolizmu týka ...takto napríklad keď cvičím odcvicim si ja neviem podľa starých záznamov dajme tomu 300-400 kalórií pri behu a vôbec sa mi to tam nezarata do celkového vydajú ani aktívneho ani pasívneho 

Ďalší príklad , na starom.zariadeni ak som si ráno dala posilovanie a večer beh pomedzi to prechádzka s malou behačky za ňou Relaxed ️tak som večer bola spokojná lebo sa mi ,,darilo tých 2600 a viac spáliť , čo si myslím že počas aktívnych dní nieje nejak nadhodnocovane , ale na týchto venu 2 mi večer ukáže takých horko ťažko 1900... Čo podľa diagnostiky by mali byť moja kal ktoré spali 

RelaxedN️eviem.ci chybná kúpa alebo čo ...alebo ozaj tak málo palim

• Pofotim pár dní , to ma nenapadlo . 

Myslím si to preto , lebo pri predošlých hodinkách mi to viac sedelo aj čo sa bazalneho metabolizmu týka ...takto napríklad keď cvičím odcvicim si ja neviem podľa starých záznamov dajme tomu 300-400 kalórií pri behu a vôbec sa mi to tam nezarata do celkového vydajú ani aktívneho ani pasívneho 

Ďalší príklad , na starom.zariadeni ak som si ráno dala posilovanie a večer beh pomedzi to prechádzka s malou behačky za ňou Relaxed ️tak som večer bola spokojná lebo sa mi ,,darilo tých 2600 a viac spáliť , čo si myslím že počas aktívnych dní nieje nejak nadhodnocovane , ale na týchto venu 2 mi večer ukáže takých horko ťažko 1900... Čo podľa diagnostiky by mali byť moja kal ktoré spali 

RelaxedN️eviem.ci chybná kúpa alebo čo ...alebo ozaj tak málo palim

• Ako som už povedal, najskôr sú le nastavené parametre, alebo je príliš vysoký kľudový pulz. Musel by som vidieť konkrétne dáta - ako vysoký kľudový pulz hodinky ukazujú, aký bol pulz pri aktivite. Je potreba sem postnuť dajaké fotky obrazoviek, a odkaz na konkrétnu aktivitu.

• Toto mám záznam z dnešného rána 

Nezaratalo mi ani aktívne po cvičení 

• Aktívne po cvičení nevidím. Na druhom screenshote sú iba celkové kalórie aktivity. Aktívne kalórie aktivity sú na záložke "Štatistiky".

Inak, je potreba poslať i fotky srdcového tepu, a to z denného prehľadu, i graph z aktivity.

• Nevidím žiadny problém. V aktivite je 126 aktívnych kalórií, takže v dennom prehľade započítané asi sú. A čo sa celkovej hodnoty týče, tak to je bez znalosti osobných parametrov ťažké odhadovať, ale 176 Kcal za 45 minút s priemernym tepom 97 nevyzerá ako nemožné. 

• No nie sú započítané , je tomodfotwne po aktivite a sú nižšie počas aktivity ...a to inak akože nič nespalim v priebehu dňa? 

V porovnaní so starším zariadením to vypadá tak akoby som celý deň nič nerobila