Prečo mi zariadenie ráta tak málo kalórií v priebehu celého dňa?
Prečo mi zariadenie ráta tak málo kalórií v priebehu celého dňa?
Musíš nám vysvetliť bližšie, prečo si myslíš, že ráta málo, a ukázať dajaké screenshoty.
Obecne ráta málo, ak máš zle nastavené osobné parametre - vek, výška, a predovšetkým hmotnosť a kľudový pulz. Ak je kľudový pulz vysoký, budú velmi nízke aktívne Kalórie. S nízkou váhou budú nízke aj kľudové Kalórie.
Ďalším problémom môže byť, keď senzor pulzu nefunguje správne a ukazuje príliš nízky pulz.
Pofotim pár dní , to ma nenapadlo .
Myslím si to preto , lebo pri predošlých hodinkách mi to viac sedelo aj čo sa bazalneho metabolizmu týka ...takto napríklad keď cvičím odcvicim si ja neviem podľa starých záznamov dajme tomu 300-400 kalórií pri behu a vôbec sa mi to tam nezarata do celkového vydajú ani aktívneho ani pasívneho
Ďalší príklad , na starom.zariadeni ak som si ráno dala posilovanie a večer beh pomedzi to prechádzka s malou behačky za ňou ️tak som večer bola spokojná lebo sa mi ,,darilo tých 2600 a viac spáliť , čo si myslím že počas aktívnych dní nieje nejak nadhodnocovane , ale na týchto venu 2 mi večer ukáže takých horko ťažko 1900... Čo podľa diagnostiky by mali byť moja kal ktoré spali
N️eviem.ci chybná kúpa alebo čo ...alebo ozaj tak málo palim
Pofotim pár dní , to ma nenapadlo .
Myslím si to preto , lebo pri predošlých hodinkách mi to viac sedelo aj čo sa bazalneho metabolizmu týka ...takto napríklad keď cvičím odcvicim si ja neviem podľa starých záznamov dajme tomu 300-400 kalórií pri behu a vôbec sa mi to tam nezarata do celkového vydajú ani aktívneho ani pasívneho
Ďalší príklad , na starom.zariadeni ak som si ráno dala posilovanie a večer beh pomedzi to prechádzka s malou behačky za ňou ️tak som večer bola spokojná lebo sa mi ,,darilo tých 2600 a viac spáliť , čo si myslím že počas aktívnych dní nieje nejak nadhodnocovane , ale na týchto venu 2 mi večer ukáže takých horko ťažko 1900... Čo podľa diagnostiky by mali byť moja kal ktoré spali
N️eviem.ci chybná kúpa alebo čo ...alebo ozaj tak málo palim
Ako som už povedal, najskôr sú le nastavené parametre, alebo je príliš vysoký kľudový pulz. Musel by som vidieť konkrétne dáta - ako vysoký kľudový pulz hodinky ukazujú, aký bol pulz pri aktivite. Je potreba sem postnuť dajaké fotky obrazoviek, a odkaz na konkrétnu aktivitu.
Nevidím žiadny problém. V aktivite je 126 aktívnych kalórií, takže v dennom prehľade započítané asi sú. A čo sa celkovej hodnoty týče, tak to je bez znalosti osobných parametrov ťažké odhadovať, ale 176 Kcal za 45 minút s priemernym tepom 97 nevyzerá ako nemožné.