Dobrý večer,Nefunguje mi vyhledávání telefonu
dám hledat zařízeni a nic se neděje jakmile otevřu aplikaci Garmin connect začne začne telefon zvonit jako při vyhledávání.Děkuji u
Dobrý večer,Nefunguje mi vyhledávání telefonu
dám hledat zařízeni a nic se neděje jakmile otevřu aplikaci Garmin connect začne začne telefon zvonit jako při vyhledávání.Děkuji u
Aby fungovalo vyhledávání, musí aplikace běžet alespoň v pozadí. A zároveň musí mít aplikace povoleno používat Bluetooth, když běží jen v pozadí. Některé druhy telefonů, či verze Androidu mají nastavení pro šetření baterky pro jednotlivé aplikace, a aplikacím v pozadí vypínají Bluetooth a případně i jiné funkce. Šetření baterky je tedy zapotřebí u aplikace Garmin Connect vypnout (v systémovém nastavení Androidu).
Teď jsem si s tím hrál pozapínal všechna povolení pro GC a stále nic, pokud zapnu aplikaci v telefonu a dám na hodinkách vyhledat zvoní pokud to udělám obráceně nebo je telefon zamčený tak nic funguje pouze ukazatel (vzdálenosti) červené nebo zelené kostičky na hodinkách..
Vypadá to, že aplikace nemá povolen Bluetooth v zamčeném stavu. Android telefony různých značek a různých verzí to nastavení mají porůznu, ale většinou je to buď v nastavení baterie, kde často bývá optimalizace pro jednotlivé aplikace, anebo v nastavení zamčené plochy.
Kromě toho, co jsem již napsal, netuším. Sám žádný Redmi nemám. Možná nějaký jiný uživatel tohoto fóra, který Redmi má, přispěje radou, ale může to trvat, než na toto vlákno narazí a bude rozumět česky. Obávám se, že takových asi moc nebude. Je vždy lepší na mezinárodních fórech diskutovat anglicky, protože ne každý je ochoten nebo schopen si text překládat.
Jinak radím obrátit se na podporu nebo na fóra Redmi.