This discussion has been locked.
You can no longer post new replies to this discussion. If you have a question you can start a new discussion

Odebráný den v garmin connect

Dobrý den, omylem jsem si smazal jeden den v garmin connect. Je možné to vrátit zpět? Ani při nové sinchronizaci hodinek se tam nic v ten den nezobrazí. Hodinky Garmin fenix 3hr. Děkuji 

• Hello, I accidentally deleted one day in garmin connect. Is it possible to undo it? Even with the new sinchronization of the watch, nothing will appear that day. Garmin fenix 3hr watch. Thank you

Yes, if it's still on your device, you can do a manual upload to Garmin Connect Web - How Do I Manually Upload an Activity I Recorded to Garmin Connect?

• Aktivity, pokud ještě jsou na hodinkách, tak se znovu ručně naimportovat dají (viz link od ), ale pokud byl smazán den (tep, kroky, atd.), tak záleží na tom, co za den to bylo, většinou to ale už nepůjde. Data dne jsou uschována v souborech ve složce //GARMIN/Monitoring, ale ta se většinou po úspěšné synchronizaci promaže, takže je dost nepravděpodobné, že by tam ta data ještě byla. A pokud to byl den dříve v minulosti, tak je to jisté, že to nepůjde.

• V souborech ve složce //GARMIN/Monitoring,už nic není, pouze dnešní den. Šlo mi hlavně o kroky, protože mi chyběli poslední asi 3 dny do splnění 60denního cíle po sobě abych získal odznak. Bohužel smazáním tohoto dne jsem jakoby nesplnil denní cíl kroků. Hold budu muset začít znovu :) Jinak co se týče Aktivit, tak ty jsou ve složce ještě 3 měsíce zpětně. Alespoň jsem o něco chytřejší. Díky za odpovědi.