This discussion has been locked.
You can no longer post new replies to this discussion. If you have a question you can start a new discussion

Neulozena aktivita live track - lze ji nekde najit a pridat?

Former Member
Former Member

Lze nekde najit neulozenou aktivitu a pridat ji do connectu? S novymi hodinkami Venu sq se mi to stalo uz asi po treti, kdy nemam ulozenou aktivitu. Poradite mi prosim?

• Co máš přesně na mysli "neuloženou aktivitou"? Zapomněl jsi ji po ukončení uložit? Anebo nestartuješ aktvity ručně, ale používáš autodetekci aktivit? 

• Former Member
    0 Former Member over 4 years ago in reply to trux

Bezela jsem pres Live track, ale aktivitu neulozila.  A ted uz mam jen pritscreen obrazovky od znamych.

• Live Track s ukládáním nijak nesouvisí. Live Track je jen živé sdílení aktivity, nic jiného. Aktivitu je nutno ukončit a uložit. Pokud jsi tak neučinila, tak buď aktivita ještě pořád běží a můžeš ji ukončit a uložit teď, anebo se ukončila a uložila automaticky. Pokud jsi ji ukončila a uložila, ale nepřenesla se ti do ůčtu Garmin Connect, tak je skoro určitě ještě na hodinkách a měla by se dát stáhnout. Připoj hodinky USB kabelem k počítači, a v prohlížeči souborů se podívej do složky //GARMIN/Activity/, jestli tam je soubor s příslušným datem ve jménu. Pokud ano, stáhni ho a naimportuj do GC přes stránku connect.garmin.com/.../import-data