This discussion has been locked.
You can no longer post new replies to this discussion. If you have a question you can start a new discussion

Plná paměť

Former Member
Former Member

Vyskytl se mi  "problém" - chtěl jsem si doinstalovat několik vzhledů hodinek a píše mi, že paměť je plná. Nevím kde a jak ji vymazat. V návodu /českém/ to není. 

Díky Vojta

• No, nenapsal jsi, co máš za hodinky, ale pokud mají USB port, tak je připoj k počítači, a promaž adresář //GARMIN/Activity - tam jsou uschované soubory předešlých aktivit. Pokud už jsou synchronizované do účtu Garmin Connect, tak je na hodinkách nepotřebuješ. Pro jistotu si je ale můžeš zaarchivovat někam na disk. S doinstalováváním vzhledů a růuzných aplikací do hodinek ale opatrně - za prvé ať si místo nezaplácáš kravinama, a za druhé ne všechny jsou bez problémů. Některé například značně zvyšují spotřebu energie. Tak si pro jistotu po instalaci jakýchkoli přídavků, rychlost vybíjení radší změř, aby tě to nepřekvapilo, až budeš někde na výletě a nebudeš mít, kde dobít.

• Former Member
    0 Former Member over 5 years ago in reply to trux

Jo, díky za info a ještě mě moje hodinky Vivoactiv 3 ukazují, že teplota je 40 st. celsia :-) Taky nějaký nesmysl .

• Ale vážněji - 40°C je klidně možné. Pokud  tam máš nainstalovanou spoustu blbostí a hodinky jedou naplno, tak se klidně můžou docela zahřívat. Jak už jsem psal - s instalováním přídavných modulů radši opatrně

• Former Member
    0 Former Member over 5 years ago in reply to trux

Super, díky za info