This discussion has been locked.
You can no longer post new replies to this discussion. If you have a question you can start a new discussion

problem connection between garmin and myfitnesspal

Former Member
Former Member

máte tu někdo aplikaci Garmin, kde si přes Myfitnesspal zapisujete jídlo a spotřebované kalorie z jídla se přenáší do Garminu, kde to počítá dle chytrých hodinek pohyb a celkové resumé počtu zbývajících kalorii? Mě od včera se nepřenáší data z Myfitnesspal do Garminu. Už jsem restartovala i čistila mobil. Máte někdo stejný problém? děkuji

• No s mobilem přenos dat mezi účty nemá nic společného, takže nějaké jeho pulýrování je celkem zbytečné. Jde spíše o přerušení komunikace mezi servery a to nejspíše kvůli ztrátě linku mezi účty. Spíše si vlezte to Garmin Connectu přes web (https://connect.garmin.com/), místo aplikace a tam v sekci Health Stats >> Calories In/Out ověřte, že účty jsou propojené. V takovém případě je pod grafem odkaz "Disconect from MyFitnessPal", na který ale neklikejte, pokud jste účet neměnila! Poklepněte na odkaz "Sync now" nahoře vlevo nad grafem kalorií.

PS: používám anglickou verzi webu Connect, tak pokud máte nastavenou češtinu, ty odkazy se asi budou jmenovat jinak, ale to snad nebude na překážku.

• Former Member
    0 Former Member over 5 years ago in reply to trux

bohužel ani tak to nefunguje,  dekuji za radu

• Former Member

udělala jsem to dle Vašich rad, ucty jsou propojeny a klepala jsem na synchronizaci a stejně se data nepřenašejí

• No ještě by se mohlo stát, že jste omylem v jiném dni na MyFitnessPal vs. Garmin Connect, ale asi to není moc pravděpodobné. Pokud tomu tak skutečně není, ještě můžete zkusit propojení s MyFitnessPal přerušit (poklepáním na ten odkaz, který jsem původně psal, že na něj nekliknout), a propojit pak konta znova. Mě se data přenáší i dnes, takže v systému chyba nebude.

• Former Member

děkuji moc za radu, dny jsem měla stejné, ale pomohla Vaše rada, odpojit MFP a znovu ho připojit a synchr data u kalorií u grafu, díky moc

• Former Member

ještě prosim o radu. Z garminu se mi přenáší stejny počet kroků do MFP, ale např. garmin mi ukazuje splácené kcal 600 z aktivity a MFP ukazuje jen 350 kcal

MFP i Garmin je stejný počet kroků,  ale jiný počet spálených kcal. V Garminu je více než v MFP

i když jsem udělala synchronizaci.

děkuji za vysvětlení 

• Nemáte náhodou MFP nastavený na kJ místo kCal? Já osobně ano, protože preferuji SI jednotky, ale na rozdíl od MFP, Garmin neumožňuje tuto volbu a všechno ukazuje v kCal. Vy si ale klidně můžete MFP nastavit na kalorie, pokud vám to nevadí