Announcement

Collapse
No announcement yet.

VIRB Edit 5.2.0 is now available

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    For my system, everything works just fine, I'm using files originating from a Virb Elite (max. FHD, 30 fps), so there is not that much stress on CPU et al. The only thing I recently stumbled upon is the strangely formatted percentage value and the always filled progress bar during exporting. As strange as it seems you can decipher the current status reading the first two or three digits, e. g. 561.630.021.143.141% means 56.1 % progress.
    Last edited by Silvertrophy; 10-08-2017, 11:43 AM.

    Comment


    • #17
      Bug report:

      When flipping videos 180 and rendering with gmetrix gauges, the video is flipped correctly, but the gauges are exported upside down.

      screenshot:
      https://drive.google.com/file/d/1WxC...DbmCBfpig/view


      Where is the best place to report bugs?
      Last edited by redwolf; 10-10-2017, 10:17 AM.

      Comment


      • #18
        Hey Redwolf, thanks for pointing this out. I took a look at this today and fixed it. Everything should work correctly in our next release. We don't have an official way for users to submit bug reports, but we watch the forums pretty closely, so what you did works fine.

        Comment


        • #19
          Hi I just purchased a Virb 360.

          The software appears totally broken, unable to even playback a video. Crashes everytime.

          Windows 10, GTX 1080, all drivers and software up to date.

          Comment


          • #20
            How should Garmin help with an issue description like that?

            What does the EventLog say?
            What exactly are you doing?
            - Playback in Edit-mode?
            - Playback in Preview?
            Devices: Forerunner 405, Vivoactive & Virb X & XE
            GitHub: Read diagnostic system via Bluetooth
            YouTube: My channel
            App: Stretch

            Comment


            • #21
              These things should just work out of the box, when you pay over 1k AUD for a piece of equipment, I really should not have to waste my time signing up to forums to provide feedback for buggy software.

              Crashes everytime a video is played or editing is attempted.

              Run starting at 10/14/2017 1:34:50 AM
              1:34:50 AM Verbose [1BB19230] BaseTimer_t::BaseTimer_t: duration: 16000000
              1:34:50 AM Verbose [1BB19230] RepeatingTimer_t::RepeatingTimer_t
              1:34:50 AM Verbose [1BB19AE8] BaseTimer_t::BaseTimer_t: duration: 16000000
              1:34:50 AM Verbose [1BB19AE8] RepeatingTimer_t::RepeatingTimer_t
              1:35:43 AM Info ***Building Video Provider***

              1:35:43 AM Info Adding video transforms
              1:35:43 AM Info Adding resizer
              1:35:43 AM Info ***Building Video Provider***

              1:35:43 AM Info Adding video transforms
              1:35:43 AM Info Adding resizer
              1:35:44 AM Info ***Building Video Provider***

              1:35:44 AM Info Adding video transforms
              1:35:44 AM Info Adding resizer
              1:35:44 AM Info Creating export providers
              1:35:44 AM Info ***Building Video Provider***

              1:35:44 AM Info Adding video transforms
              1:35:44 AM Info Adding transforms for MF Hardware encoder
              1:35:44 AM Info Creating MF Hardware encoder
              1:35:44 AM Debug Ouput Type 0, Stream Id 0:
              MF_MT_MAJOR_TYPE: MFMediaType_Video
              MF_MT_SUBTYPE: MFVideoFormat_H264
              MF_MT_ALL_SAMPLES_INDEPENDENT: 1
              MF_MT_FIXED_SIZE_SAMPLES: 0
              MF_MT_INTERLACE_MODE: 2
              MF_MT_MPEG2_LEVEL: 4294967295
              MF_MT_MPEG2_PROFILE: 77


              1:35:44 AM Debug Ouput Type 1, Stream Id 0:
              MF_MT_MAJOR_TYPE: MFMediaType_Video
              MF_MT_SUBTYPE: MFVideoFormat_H264
              MF_MT_ALL_SAMPLES_INDEPENDENT: 1
              MF_MT_FIXED_SIZE_SAMPLES: 0
              MF_MT_INTERLACE_MODE: 2
              MF_MT_MPEG2_LEVEL: 4294967295
              MF_MT_MPEG2_PROFILE: 77


              1:35:44 AM Debug Input Type 0, Stream Id 0:
              MF_MT_MAJOR_TYPE: MFMediaType_Video
              MF_MT_SUBTYPE: MFVideoFormat_420O
              MF_MT_ALL_SAMPLES_INDEPENDENT: 1
              MF_MT_FIXED_SIZE_SAMPLES: 0
              MF_MT_AVG_BITRATE: 0
              MF_MT_INTERLACE_MODE: 2
              MF_MT_FRAME_RATE: 30000/1001
              MF_MT_FRAME_SIZE: 3840/1920
              MF_MT_PIXEL_ASPECT_RATIO: 1/1

              Comment


              • #22
                its seem there are major problems with the last software update. Please let the community (people who bought the camera) know if you are working on a detailed list of problems. I really like the camera but I'm having trouble recommending this product and software to the University and college I work with. On a side note ... please make it so we don't have to stitch 5.7K files from the camera. If you record to multiple SD cards in the field it really messes up the workflow to have to load it back onto the SD cards stitch RAW 5.7k files. its not like you could stitch other cameras video with the software(different distances between lens).

                Comment


                • #23
                  Hi,

                  I try to import a raw file of about 60 seconds from my virb 360, but file import does not go, it seems that the problem is during stitching, the virb 360 is up to date, I use Windows 10 64

                  Comment


                  • #24
                    Originally posted by alessandro.cucinotta View Post
                    Hi,

                    I try to import a raw file of about 60 seconds from my virb 360, but file import does not go, it seems that the problem is during stitching, the virb 360 is up to date, I use Windows 10 64
                    Hi alessandro,

                    This issue should be addressed in the next release, for the time being you can fix this issue by changing your language to English.
                    1. Type Region and Language in the Windows search text box
                    2. Open Region and Language
                    3. Select the Format tab
                    4. Select English

                    Comment

                    Working...
                    X