Announcement

Collapse
No announcement yet.

500 server error while trying to log in / add a device

Collapse
X
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    I've tried again, it's working for me now, for both devices.

    Comment


    • #32
      just tried, working for me, fingers crossed its fixed until its broken again

      Comment


      • #33
        Yep... back in action for me now as well.

        Comment


        • #34
          I've tried on Windows and MacOS it worked - after a new update for Express being released.
          We saw what you did Garmin

          Comment


          • #35
            it works for me as well. without updating to 6.13, and in addition I got the TopoActive Map 2018, which was missing as a available update for a while (for a Fenix 5X+)
            today is a lucky day. :-)

            Comment


            • #36
              still having problems with garmin express - locks up after start up and requests re authentication - been like it now for 2 days

              Comment


              • #37
                Originally posted by Catesy View Post
                Only received my watch yesterday.
                I have the same issue. My Sat Nav works fine with Express, even updated a small file for it whilst I was there.

                Not impressed, I can't update my 5X plus from 3.20.
                Also found that when I use the Torch it freezes and I loose my step count for the day.

                Do Garmin view these forums or do I need to contact them?
                UPDATE: V6.12 is working for me now. There is an update available, but I am nervous of updating.
                Anyone on a Mac using V6.13 successfully ?

                Comment


                • #38
                  Catesy, v6.13 is working for me on a MAC (MacOS Mojave 10.14.3)

                  Comment

                  Working...
                  X