View Full Version : Factory Reset

02-22-2010, 10:24 AM
Anyone know how to reset to factory?

02-22-2010, 10:29 AM
Press Power, Menu and Reset all at the same time.

02-22-2010, 10:35 AM
Thanks for the quick reply.

I held all three and it turned the device on. Turning back on the firmware was still 2.1. I turned back off and tried it but nothing happened.

I had an error about 5 times before uploading to firmware 2.1.

The Garmin is not locating my quarq cranks and I am wondering if something with those errors is causing it.

How do I erase everything and go back to the firmware the 500 came with.