PDA

View Full Version : Km/h on Garmin Connect how?



JACOBLAPPIN
08-05-2009, 02:18 PM
Using Garmin Training centre I am able to select whether I wish to display km/h or minutes/km why am I unable to do so on Garmin Connect?

Am I missing something? If this is not possible when will it be possible as it seems to be a pretty basic feature.

Will the Training Centre map ever be improved as it is awful?

Thanks.

philipshambrook
08-05-2009, 03:08 PM
You can either choose 'View in Metric' in the top right of the screen near where you select to Log-in or you can make the changes in your profile after you've logged in.

JACOBLAPPIN
08-05-2009, 05:58 PM
Thanks for the response but perhaps I wasn't clear.

I wish to view speed (i.e. km/h or mph) not pace (i.e minutes/km or minutes/mile). Garmin Training Centre allows this but Garmin Connect does not appear to which is quite frankly rubbish.

SEILOGRAMP
08-05-2009, 06:32 PM
I wish to view speed (i.e. km/h or mph) not pace (i.e minutes/km or minutes/mile)

It depends on how you've classified your activities. Cycling activities are displayed with speed, running activities are displayed with pace. Currently you cannot have both and you cannot change the column, other than by changing the activity type.

KINBOY
08-06-2009, 08:18 PM
Yes but hopefully that will be changed in the future.

KIN

MARIOVDV
09-02-2009, 02:55 PM
Yes, this would be definately a very nice thing to have, but how let we know this to the IT specialists who developed garmin connect...?

NDURANCERIDER
09-02-2009, 03:41 PM
This is a feature request that the Garmin folks have already commented on.

https://forums.garmin.com/showthread.php?t=615



Displaying Pace and Speed for each activity is also something we desire and hope to offer it in the future.

April

RUNABBYRUN
09-07-2009, 05:17 AM
Thanks for the response but perhaps I wasn't clear.

I wish to view speed (i.e. km/h or mph) not pace (i.e minutes/km or minutes/mile). Garmin Training Centre allows this but Garmin Connect does not appear to which is quite frankly rubbish.

i have the opposite problem, i wish to see pace instead of speed. how do i do this? maybe its the way we have our settings. anybody from garmin, please help