PDA

View Full Version : upload to Training Peaks



SKIINGTRUMPETER
08-01-2009, 01:42 PM
Hi! Can anybody tell me if its possible to upload 310XT data to Training Peaks and if so how?
Thanks!

BCWGARMIN
08-10-2009, 09:29 AM
Yes, you can upload the data. However, you have to upload a tcx file. The ANT+ connection will not allow a direct interface to training peaks.

NDURANCERIDER
08-10-2009, 09:32 AM
Please direct further questions to the Training Peaks forum/web site (http://www.trainingpeaks.com/bbs-forum/index.asp?viewgroup=1).

Thank you,
April