PDA

View Full Version : Garmin 62st-- no seconds??



TYMBEE
02-05-2011, 08:22 PM
With my 60csx I could view the current time in hh:mm:ss from the main menu. After looking at every option I could find in my newly acquired 62st I can find no way to display the time and include seconds.

Hopefully I'm just missing something simple since if this is not possible, it would be a fatal "flaw" for my intended use.

MSYRJALA
02-05-2011, 10:19 PM
Try the "Large Data Field" option for the Dashboard on the Trip Computer.

Cheers

TYMBEE
02-09-2011, 11:13 AM
Try the "Large Data Field" option for the Dashboard on the Trip Computer.

Cheers

Ah-- excellent. Thanks much. I thought I had checked every option, but obviously had not noticed that. Still not as handy as on the main menu, but pretty easy to get to.

Also answers my next question as to where to to go see battery status.

Thanks again for the input.

Tim

DONALD01
02-13-2011, 04:01 PM
Press once on the power button and you should see what your looking for

TYMBEE
02-16-2011, 06:14 PM
Press once on the power button and you should see what your looking for

?? Unless I'm missing something, I only see hours/minutes-- no seconds.

DONALD01
02-16-2011, 08:43 PM
?? Unless I'm missing something, I only see hours/minutes-- no seconds.
I was referring to the battery status

TYMBEE
02-17-2011, 10:10 PM
I was referring to the battery status

Uh... ok, but I wasn't "looking for" that! :)

Thanks in any event.