Server error dialog with GE 7.0.1.0

Not sure why a thread for a problem that is not solved yet must be closed.

I also get the 'Server error' dialog with the 7.0.1.0 update when trying to add my Edge 1030.

I also wrote to Garmin support 4 days ago and still no response from them.

For anyone with this problem I solved it by installing the 6.7.0.0 version, with it I could add my Edge 1030 without any problems and had time to 'Sync' my device without any problems.

After this GE updated itself to the latest version (7.0.1.0) and now when I try to access my Edge 1030 device I get the 'Request error Sorry we're having a problem communicating with our servers.'

And please do not close the thread as the problem is not solved yet. and the problem clearly is not on my side as with 6.7.0.0 worked.

Parents
  • Same error when adding Fenix 6 Pro and Edge 1030. Contacted Garmin support more than 3 weeks ago and got couple responses that software team is investigating. Of course nothing happened yet. Tried two different PC's, different ISP's - same thing. Version 6.21 is working without any issue, but if I update to 7.01 I'm getting this communication error immediately. I'm in Budapest, Hungary. Tried these ISP's: DIGI (1Gbit), UPC (500mbit)

Reply
  • Same error when adding Fenix 6 Pro and Edge 1030. Contacted Garmin support more than 3 weeks ago and got couple responses that software team is investigating. Of course nothing happened yet. Tried two different PC's, different ISP's - same thing. Version 6.21 is working without any issue, but if I update to 7.01 I'm getting this communication error immediately. I'm in Budapest, Hungary. Tried these ISP's: DIGI (1Gbit), UPC (500mbit)

Children
No Data